Policový koš

Policový koš

Závěsná police nebo-li policový koš je vyroben z kovového drátu s komaxitovou úpravou. Závěsné police vám ušetří místo ve skříni. Závěsná police nebo-li policový koš je vyroben z kovového drátu s komaxitovou úpravou.


Policový koš

Závěsné police vám ušetří místo ve skříni. Artex policový koš najdete na Zboží. Vybrat si můžete z obchodů, přečíst si recenze, zjistit dostupnost nebo třeba porovnat ceny a výrazně ušetřit.


Závěsná police nebo-li policový koš je vyroben z kovového drátu s komaxitovou úpravou. Závěsné police vám ušetří místo ve skříni. Drátěný závěsný policový koš, 800x3mm, šedý. Kompaktní vozík s pohodlným madlem, policí, drátěným košem a podvozkem na kolečkách. Policové systémy mohou být řešeny jako závěs pod rampu, most či otočný komplex.


Policový koš

Koše lze libovolně kombinovat s policovými systémy dle potřeb uživatele. Koš lze jednoduše nasadit na nosník s délkou cm bez užití nářadí. Zacvaknutím policového koše do nosníků zabráníte nežádoucímu posunu či vypadnutí. Policový koš s industriálním vzhledem.


Popis: Železný policový kos s industriálním vzhledem.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Pomůcky po operaci kyčelního kloubu

Minimální rozměry wc norma

Závěs do dveří proti zimě