Sanitární silikon protiplísňový

Mužete mi někdo doporučit kvalitní sanitární silikon (protiplísňový)Neustále se nám na silikonu v koupelně tvoří plíseň i když se snažíme vodu . Všechny informace o produktu SOUDAL sanitární silikon 310g bílý, porovnání cen z internetových obchodů,. Sanitární silikon Protiplíšnový Bílý Soudal 310ml. Sanitární acetátový silikonový tmel určený k těsnění spár vystavených zvýšenému působení vlhkosti v prostorách jako jsou koupelny, toalety, kuchyně apod. Soudal neutrální silikon sanitární protiplísňový bílý 3ml. Veškeré běžné stavební, konstrukční a dilatační spáry, tmelení spojů akrylátových van a umyvadel, . Silikonový tmel s dlouhou životností do vlhkého prostředí.


Je ododlný UV záření a po vytvrzení je trvale pružný. Silikonový tmel bez octového zápachu pro spárování v koupelně, kuchyni i na WC. Odolává plísním a po vytvrzení je stále pružný. Silikonový tmel s dlouhou životností do vlhkého prostředí.


Je ododlný UV záření a po vytvrzení je trvale pružný. Pro spárování obkladů, veškeré sanitární keramiky (umyvadel, bidetů, pisoárů, WC mís), sprch, kuchyňských linek, smaltovaných koupelnových van apod. Obsahuje vysoce účinné protiplísňové fungicidy. Pro spárování akrylátových vaniček je nutné používat Sanitární neutrální silikon. Charakteristika: Velmi vysoká . Silikon má vysokou přilnavost na sklo, smalt, dlaždice a glazurovanou keramiku.


Obsahuje vysoce účinné protiplísňové fungicidy.

Sanitární silikon protiplísňový
Sanitární silikon protiplísňový

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Pomůcky po operaci kyčelního kloubu

Minimální rozměry wc norma

Závěs do dveří proti zimě