Záclony vitrážkové

Záclony vitrážkové

V naší nabídce naleznete také povlečení, záclony a mnoho dalšího v našem e-shopu. Vitrážková záclona Detail produktu. Výrazné bordury a vzory jsou typické převážně pro vitrážkové záclony. Hodí se do oken s výhledem do přírody a zároveň do místností, které nejsou vystaveny . Veliký výběr krátkých vitrážových záclon, různé barvy a motivy ve výškách od cm do 1cm. Krátké záclony v mnoha designech.


Záclony vitrážkové

Vás opět nové vitrážkové záclony. Většinu z nich jsme přivezli od německého dodavatele, takže se můžete spolehnout na jejich dobrou kvalitu. Vitrážkové záclony se většinou používají do kuchyňských oken. Jsou to krátké záclony, standardně se vyrábějí v šířkách od do centimetrů a často bývají . Sortiment Ložní povlečení Prostěradla Chrániče matrací Látky, plyše - metráže Záclony - metráže Žakárové Voály Organzy Různé Vitrážkové a krátké . Záclona šitá na míru - bílá od jediného českého výrobce.


Záclona s pěkným motivem a bordurou. Záclona má otvory pro vitrážku. OBRÁZOK JE LEN ILUSTRAČNÝ Zloženie: 1 Polyester Rozmer: Výška cm. Pranie do 30°C Cena/1bm Dozvedieť sa viac .

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Pomůcky po operaci kyčelního kloubu

Minimální rozměry wc norma

Závěs do dveří proti zimě